Skip to main content

Organisatie

De dagelijkse leiding van het Stedelijk Gym bestaat uit de rector, de conrector en vier afdelingsleiders. De afdelingsleiders worden ondersteund door twee jaarlaagcoördinatoren. Ook Intermezzo heeft een eigen coördinator. De afdelingsleiders en de coördinatoren zijn elk verantwoordelijk voor de gang van zaken in een leerjaar. Zij regelen verlofaanvragen, extra ondersteuning of een gezellig uitje met de hele jaarlaag bijvoorbeeld.

Rector: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (kamer A0.07)
Conrector: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (kamer C0.02)

Intermezzo: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (kamer B2.09)

Onderbouw

 • Jaarlaag 1: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (kamer C0.08)
 • Jaarlaag 2: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.(kamer (C0.13)
 • Jaarlaag 3: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (kamer C1.08)

Bovenbouw

 • Jaarlaag 4: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (kamer C0.07)
 • Jaarlaag 5Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (kamer C2.09)
 • Jaarlaag 6: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (kamer C0.11)

Zorgstructuur

De afdelingsleiders en jaarlaagcoördinatoren bespreken met de zorgcoördinator en de schoolpsycholoog hun zorg over het welzijn van individuele leerlingen.
Daarbij kunnen ook de jeugdarts, de schoolverpleegkundige, de schoolmaatschappelijk werker of de leerplichtambtenaar betrokken worden.

 • Mevr. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (schoolmaatschappelijk werker)
 • Leerplichtambtenaar (gemeente waar de leerling woont)
 • Mevr. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (psycholoog en zorgcoördinator )
 • Mevr. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (zorgcoördinator)
 • Mevr. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (schoolarts GGD)
 • Mevr. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (schoolverpleegkundige GGD)

In de regel gebeurt overleg over individuele leerlingen met instemming vooraf door ouders. Om redenen van vertrouwelijkheid blijft een enkele bespreking anoniem.
Wilt u meer weten over zorgmogelijkheden? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bestuur

Het Stedelijk Gymnasium Nijmegen wordt bestuurd door @voCampus. Wij maken ons samen sterk voor onderscheidend en duurzaam onderwijs in het Rijk van Nijmegen en het Land van Maas en Waal. Onder het bestuur vallen veertien zelfstandige scholen, alle met een eigen gezicht en een eigen onderwijsaanbod. Meer informatie: @voCampus.

Vacatures

De meest recente vacatures vindt u hier.