Naar het Stedelijk Gym

Nieuwsgierig geworden?

Zo ziet een dag eruit!

Een vak apart

Science

ontwerpen en onderzoeken

Welkom (terug)!

Om weer echt een frisse start te kunnen maken na een lekker lange vakantie wordt er deze dagen alweer hard gewerkt! De kopieermachine maakt overuren. Er worden kabels getrokken, zichtbaar en onzichtbaar. Boekenpakketten liggen opgestapeld klaar in de gymzaal om uitgedeeld te worden. En wanhopige ouders die geen idee hebben waar ze informatie over de start van het schooljaar kunnen vinden, worden welwillend te woord gestaan.

Ogenschijnlijk ziet de school er nog verlaten uit de laatste week van de vakantie, maar schijn bedriegt! Als de leerlingen en de docenten nog even genieten van de laatste vrije dagen, is het onderwijsondersteunend personeel alweer present. Elk jaar moet er weer heel wat werk verzet worden om het nieuwe schooljaar op rolletjes te kunnen laten starten.

Maandag 29 augustus starten ook de docenten weer. En dinsdag worden de leerlingen welkom geheten. Met hun mentor en klasgenoten volgen ze een introductieprogramma, dat op het ouderportaal te vinden is. Vanaf woensdag 31 augustus beginnen de lessen weer voor de meeste klassen en dan is de vakantie ├ęcht voorbij…