Naar het Stedelijk Gym

Nieuwsgierig geworden?

Zo ziet een dag eruit!

Boekentips

Voor lettervreters en onderzoekers

Welkom (terug)!

Bij de start van het nieuwe schooljaar 2019-2020 is de geplande herinrichting van ons buitenterrein bijna gereed. Vanwege een aantal tegenvallers (o.a. door de extreme hitte) moeten er nog wat afrondende werkzaamheden plaatsvinden, maar we zijn vrijwel klaar voor een goede start voor onze ruim 1250 leerlingen dit schooljaar.

We hopen met een betere en groenere inrichting van ons schoolterrein voor onze leerlingen en medewerkers een nog prettigere leer- en werkomgeving te kunnen bieden. Een omgeving waarin we een stabiele basis van goede resultaten, degelijke leerlingbegeleiding en een cultuur van bijna onbeperkt kansen en keuzes bieden aan al onze leerlingen kunnen realiseren.

Een bijzonder welkom aan onze 181 nieuwe leerlingen in klas 1 en de 37 leerlingen van Intermezzo. In de media wordt steeds meer aandacht besteed aan de overstap van de basisschool naar het voortgezet onderwijs. Wij hebben onze eigen ‘overstapcursus’ in de introductie in de eerste schoolweek. Ik wens alle nieuwe, maar natuurlijk ook al onze andere leerlingen een goede start van het nieuwe schooljaar!

Ronald van Bruggen, rector