Kennis, ontplooiing, vriendschap

Ons motto

in drie woorden

In woord en beeld

Op de hoogte

We zijn weer begonnen!

Na een vakantie van zes weken draait de school weer op volle toeren. De introductie is in volle gang en er is weer genoeg om naar uit te kijken.

De eersteklassers wennen in rap tempo aan het leven als middelbare scholier, waar klas 6 al bezig is met de afronding van hun middelbare schooltijd. De eerste weken van het schooljaar staan voor hen in het teken van het profielwerkstuk. Klas 2 t/m 5 heeft alweer ‘gewoon’ les na een hernieuwde kennismaking. Klas 2 werkte zich in het zweet in het park met sportieve uitdagingen, terwijl de derde- en vierdeklassers op zoek ging ‘vossen’ in de stad . Ondertussen zullen de vijfdeklassers zich gaan voorbereiden op hét hoogtepunt van hun tijd op het Gym: de cultuurreis naar Sicilië, Rome, Griekenland of de Golf van Napels.

Ook allerlei buitenschoolse activiteiten worden weer opgestart: de debatclub Spatha Rhetoricae bereidt zich alweer voor op allerlei nationale en internationale toernooien, het MuzikantenCafé zal weer (bijna) tweewekelijks gaan repeteren en ook het ComputerCafé, de schaakclub, de GSA en Ubuntu zullen wel weer snel opstarten! Als je niets wilt missen, hou dan vooral de tweewekelijkse ACTA in de gaten!