zaterdag 15 februari

Open Dag

Kom zelf kijken!

maandag 27 januari

Avondmarkt

Weet je al wat je kiest?

Tijd om te kiezen!

Tijd om te kiezen

Vol goede moed zijn wij weer begonnen aan het nieuwe jaar. Graag maak ik nog van de gelegenheid gebruik om aan onze leerlingen en hun ouders mijn wensen over te brengen voor een gelukkig en gezond 2020.

Dezelfde wensen zou ik willen laten uitgaan naar onze toekomstige leerlingen en hun ouders. In deze periode vinden de bekende informatiemarkten plaats waarop de Nijmeegse scholen zich presenteren aan de leerlingen van groep 8 (soms ook groep 7) en hun ouders. Het nieuwe jaar betekent voor hen in veel gevallen de eerste kennismaking met scholen voor voortgezet onderwijs. Een spannende tijd.

Dit jaar is er ook een informatiemarkt in ons gebouw aan de Kronenburgersingel: op maandag 27 januari vanaf 18.30 uur staat de deur open. Daarnaast zijn we op (vrijwel) alle andere avondmarkten in januari aanwezig om het verhaal van onze school te vertellen. Wij hopen weer vele toekomstige leerlingen en hun ouders te ontmoeten. Naast de goede wensen die bij deze tijd van het jaar horen, wens ik alle leerlingen en ouders die zich gaan oriƫnteren op een nieuwe school een weloverwogen schoolkeuze.

Ronald van Bruggen, rector