Nieuwsgierig geworden?

Blader eens in ons interactieve magazine

Open Huis

Meld je aan!

Spannende tijden

We zijn gestart met een nieuw jaar dat er helaas toch weer anders uitziet dan wij ons hadden voorgesteld. Alleen de leerlingen van klas 6 zijn op school met een aangepast rooster, de andere jaarlagen volgen thuis de lessen online. Wij hopen dat het mogelijk zal zijn om vanaf maandag 18 januari weer alle leerlingen op school te ontvangen. Met dit hoopvolle vooruitzicht wil ik aan onze leerlingen en hun ouders mijn wensen overbrengen voor een gelukkig en gezond 2021.

Dezelfde wensen zou ik willen laten uitgaan naar onze toekomstige leerlingen en hun ouders. Het nieuwe jaar betekent voor hen in de meeste gevallen de eerste kennismaking met scholen voor voortgezet onderwijs. Normaal al een enerverende tijd, maar dit keer extra spannend. Dit jaar zijn er namelijk geen avondmarkten en geen open dagen op de scholen. De eerste mogelijkheid om kennis te maken met onze school is via de digitale lesjesmiddagen op maandag 19 en vrijdag 22 januari.

Wij hopen weer vele toekomstige leerlingen digitaal of (later) op school te ontmoeten. Naast de goede wensen die bij deze tijd van het jaar horen, wens ik alle leerlingen en ouders die zich gaan oriƫnteren op een nieuwe school een weloverwogen en enthousiaste schoolkeuze.

Ronald van Bruggen, rector