Kennis, ontplooiing, vriendschap

Ons motto

in drie woorden

In woord en beeld

Op de hoogte

Eindelijk weer normaal

Op maandag 1 november zijn we eindelijk weer begonnen met ons normale rooster. Dat geeft hopelijk iedereen weer meer rust en regelmaat. Met wat bezorgdheid keken we dus naar de persconferentie van 2 november. Tot onze opluchting blijven de richtlijnen voor het voortgezet onderwijs voorlopig ongewijzigd. We hoeven dus geen anderhalve meter afstand te bewaren en vooralsnog keren de mondkapjes ook niet terug op school. Na de volgende persconferentie zullen we bekijken we of we misschien weer veranderingen moeten doorvoeren. Ik hoop echter van harte dat dat niet nodig zal zijn.

In lijn met de huidige adviezen zullen we de komende tijd wel voorzichtig zijn met het uitnodigen van ouders op school. Voor grotere groepen ouders is het niet mogelijk om anderhalve meter afstand te waarborgen en daarom zal de ouderavond voor klas 5 op dinsdag 16 november zonder ouders plaatsvinden. Het oudercafé voorafgaand aan het Pricofeest van 12 november is om dezelfde reden afgelast. De tafeltjesavonden in de week van 29 november gaan in principe wel door.

Ik hoop dat we onze huidige werkwijze nog lange tijd kunnen voortzetten. We kunnen daaraan bijdragen door bij alles wat we doen aan de veiligheid van leerlingen, ouders en medewerkers te blijven denken. Ik reken de komende tijd op ieders medewerking daaraan.

Ronald van Bruggen, rector