Open Huis

Meld je aan!

Nieuwsgierig geworden?

Blader eens in ons online magazine!

Spannende tijden

We zijn gestart met een nieuw jaar dat er gelukkig anders uitziet dan wij voor de kerstvakantie hadden gedacht. Wij zijn blij dat we vanaf maandag 10 januari weer alle leerlingen op school mogen ontvangen. Natuurlijk zijn er zorgen over het licht stijgende aantal leerlingen en medewerkers dat besmet raakt of in quarantaine moet, maar de verwachting is dat we deze piek ook goed zullen doorstaan. Met dit hoopvolle vooruitzicht wil ik aan onze leerlingen en hun ouders mijn wensen overbrengen voor een gelukkig en gezond 2022.

Dezelfde wensen zou ik willen laten uitgaan naar onze toekomstige leerlingen en hun ouders. Het nieuwe jaar betekent voor hen in de meeste gevallen de eerste kennismaking met scholen voor voortgezet onderwijs. Normaal al een enerverende tijd, maar dit keer extra spannend. Dit jaar is er namelijk geen open huis op de scholen. We doen dat dit jaar (digitaal) op vrijdagmiddag 11 februari, zaterdag 19 februari en woensdagavond 23 februari. Zie elders op de website voor meer informatie.

Wij hopen weer vele toekomstige leerlingen digitaal of (later) op school te ontmoeten. Naast de goede wensen die bij deze tijd van het jaar horen, wens ik alle leerlingen en ouders die zich gaan oriƫnteren op een nieuwe school een weloverwogen en enthousiaste schoolkeuze.

Ronald van Bruggen, rector