zaterdag 16 februari

Open Dag

Kom zelf kijken!

475 jaar!

Goed onderwijs in Nijmegen

Feestelijke en spannende tijden

We zijn weer gestart met een nieuw jaar en in ons geval een heel bijzonder jaar: in 2019 vieren we als school ons 475-jarig bestaan. Ik zou zeggen: hou de website in de gaten voor informatie over de diverse feestelijke activiteiten die we gepland hebben. Met dit mooie vooruitzicht wil ik aan onze leerlingen en hun ouders mijn wensen overbrengen voor een gelukkig en gezond 2019.

Dezelfde wensen zou ik willen laten uitgaan naar onze toekomstige leerlingen en hun ouders. In de week van 14 januari starten weer de bekende informatiemarkten waarin de Nijmeegse scholen zich presenteren aan de leerlingen van groep 8 (soms ook groep 7) en hun ouders. Het nieuwe jaar betekent voor hen in de meeste gevallen de eerste kennismaking met scholen voor voortgezet onderwijs. Een spannende tijd.

Dit jaar is er geen avondmarkt in ons gebouw aan de Kronenburgersingel. We zijn helaas niet aan de beurt. Natuurlijk zijn we wel op alle avondmarkten in de komende drie weken aanwezig om het verhaal van onze school te vertellen. Wij hopen daar weer vele toekomstige leerlingen en hun ouders te ontmoeten. Naast de goede wensen die bij deze tijd van het jaar horen, wens ik alle leerlingen en ouders die zich gaan oriƫnteren op een nieuwe school een weloverwogen en enthousiaste schoolkeuze.

Ronald van Bruggen, rector