Share this page

Kennis, ontplooiing, vriendschap

Column

Zonnige vooruitzichten

Onze leerlingen van klas 6 hebben dit schooljaar glansrijk afgesloten met een slagingspercentage van 92%. Daarmee heeft ook deze jaarlaag de traditie van constant goede resultaten op onze school, met altijd slagingspercentages boven de 90%, hoog gehouden. Maar ook de leerlingen in alle andere jaarlagen hebben goed gepresteerd, met gemiddelde doorstroompercentages van meer dan 90%.

Maar het zijn niet alleen de cijfers die belangrijk zijn. We werken ook aan het verder verbeteren van ons schoolklimaat, zowel letterlijk als figuurlijk. In dat kader vindt in de komende zomermaanden een ingrijpende renovatie van ons gebouw plaats. Deze renovatie bestaat uit een technisch gedeelte (binnenklimaat, energievoorziening, ledverlichting) en een verbouwing van een aantal lokalen in de C-vleugel tot een studie- en pauzeruimte voor klas 5 en 6. Daarnaast doen we onderzoek naar de mogelijkheid van een flinke uitbreiding van het aantal zonnepanelen op het dak. Op die manier bereiden we ons voor op een feestelijk 2019, het jaar waarin we ons 475-jarig bestaan gaan vieren.

Kortom, zonnige vooruitzichten voor in en na de zomervakantie. Wij zijn trots op alle leerlingen die het diploma hebben gehaald. Alle geslaagden van dit schooljaar van harte gefeliciteerd en alle andere leerlingen een zonnige vakantie gewenst!

Ronald van Bruggen, rector

 

Geplaatst in Column